Extra steunmaatregelen

Subsidieoproep voor werkzaam werk

Bent u een kleine of middelgrote onderneming? Heeft u uw plafond van 7.500 euro op jaarbasis opgebruikt, maar wenst u nog acties (opleiding en advies) rond werkzaam werk te realiseren?
Dan kunt u tot 31 december 2021 beroep doen op een eenmalig extra budget van 5.000 euro.

Ook wanneer u eerst acties rond werkzaam werk heeft gedaan en later omwille van andere acties het plafond heeft bereikt, is een verhoging mogelijk.

Lees meer over de werkbaarheidscheque
Lees meer over de subsidieoproep
Vragen? Neem contact op met nele.dewitte@sbm.be

De Brexit veerkracht subsidie van VLAIO

Wist u dat Portilog en partnerorganisatie SBM u kunnen ondersteunen bij het aanvragen, schrijven en opvolgen van subsidiedossiers?

Is uw bedrijf bv. direct of indirect getroffen door Brexit? Wil of moet u strategisch heroriënteren of een diversificatiestrategie uitwerken? Dankzij VLAIO kunt u beroep doen op subsidies voor het inwinnen van strategisch advies. Onze collega’s van SBM wij helpen u graag verder bij het opstellen van uw dossier.

Lees meer over de Brexit veerkrachtsubsidie
Vragen? Contacteer lieselotte.verplancke@sbm.be

Tot 80.000 euro voor opleidingen rond telewerken

Wil u als bedrijf tijdens en vooral na corona bouwen aan een duurzaam telewerk-beleid?
Lijken opleidingen omtrent digitale vaardigheden, werken en leidinggeven op afstand, het zelf-organiserend vermogen en psychisch welbevinden van werknemers hierbij onontbeerlijk?
Vraag dan voor 30 april 2021 ESF-subsidie aan voor bedrijfsopleidingen rond telewerk.
Vanuit onze partnerorganisatie SBM kunnen we daarenboven helpen om deze subsidie aan te vragen en op te volgen! Opleidingen op maat, coaching en advies, ook voor deze onderwerpen kunt u rekenen op de expertise van Portilog en SBM.

Lees meer over deze ESF-subsidie.
Vragen? Contacteer lieselotte.verplancke@sbm.be

klik hier voor meer info over subsidiemogelijkheden via de beroepsverenigingen, de KMO-portefeuille en de sectorfondsen LOGOS en Co-valent.