Info voor de opleidingsverantwoordelijke

Medewerkers inschrijven

Bij Portilog bieden we praktische opleidingen op alle niveaus: awareness, starter, trained, experienced en expert. U kunt kiezen tussen online of klassikale opleidingen op verschillende locaties, waaronder Antwerpen, Berchem, Gent en (Zee)Brugge.

Zodra u uw medewerkers via het inschrijvingsportaal mijn.portilog.be heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail en ontvangt u de factuur 20 dagen voor aanvang van de cursus. Na betaling van de factuur zijn uw medewerkers officieel ingeschreven. Houd er rekening mee dat voor annuleringen en wijzigingen strikte voorwaarden gelden, die vermeld staan in artikel 11 van onze algemene voorwaarden.

Besparen met kortingen en subsidies

Is uw bedrijf lid van een beroepsvereniging? Dan kunt u inschrijven tegen het ledentarief. Door de ledenkorting van 10% te combineren met andere subsidies, kunt u tot wel 65% op de inschrijvingsprijs besparen.

Info voor de cursist

Indien u de opleiding namens uw werkgever volgt, zorgt de opleidings- of hr-verantwoordelijke van uw bedrijf voor uw inschrijving. U ontvangt een bevestigingsmail van uw inschrijving. Een dag na uw inschrijving ontvangt u ook inloggegevens voor uw persoonlijke account op Portara, onze digitale leeromgeving voor cursisten. Hier vindt u 14 dagen voor aanvang van uw eerste les alle benodigde informatie, zoals de data van de sessies, cursusmateriaal, de link naar uw digitale lessen, examens en het evaluatieformulier.

Wenst u als privépersoon aan een opleiding deel te nemen? Geen probleem, wij zorgen voor uw inschrijving. U dient enkel uw naam, geboortedatum en contactgegevens, samen met de naam en startdatum van de gewenste opleiding te mailen naar info@portilog.be en het  inschrijvingsbedrag te betalen. Zodra dit bedrag naar de rekening van Portilog is overgemaakt, bevestigen we uw inschrijving.

Voor aanvang van uw eerste les raden we u aan om zeer het instructiefilmpje voor cursisten, het examenreglement en eventueel de veelgestelde vragen (FAQ’s) te bekijken.

Getuigschriften en diploma’s

Na het succesvol afronden van de opleiding en invullen van het evaluatieformulier via Portara, kunt u het resultaat van uw examen het resultaat van uw examen bekijken en uw aanwezigheidsattest of getuigschrift downloaden. Voor langdurige trajecten, kan het behalen van getuigschriften van meerdere modules, leiden tot het behalen van een diploma. Binnen de sector wordt het diploma Havenprofessional erkend als een waardevol document. De getuigschriften van de 9 modules van de opleiding Masterclass Douane zijn eveneens zeer gewild. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Belgische Administratie als Erkend Douanevertegenwoordiger.

Nog vragen?

Heeft u nog praktische vragen? In onze FAQ’s vindt u veel antwoorden terug.
Wenst u meer info? Bel of mail ons, we helpen u graag verder.