Opleidingen

Portilog organiseert praktische opleidingen voor alle niveaus: awareness, starter, trained, experienced en expert. Ons aanbod vindt u op deze website onder de rubriek ‘Opleidingen’.

De meeste opleidingen vinden plaats online of klassikaal in de omgeving van Antwerpen, Gent of (Zee)Brugge.

Inschrijving en facturatie

Uw inschrijving wordt per mail bevestigd. 20 dagen voor aanvang van de cursus ontvangt u van ons een factuurDeze facturen zijn contant betaalbaar. Alleen als het inschrijvingsbedrag is betaald, wordt u tot de cursus toegelaten.

OPGELET: voor annuleringen en wijzigingen gelden strikte voorwaarden.
Deze vindt u in art. 11 onze algemene voorwaarden.

Kortingen en subsidies

Kijk zeker na of u in aanmerking komt voor kortingen of subsidies. Bent u bijvoorbeeld aangesloten bij een van de beroepsverenigingen ABAS, ASV, KBRV, KVBG, KBRV, FORWARD Belgium, dan kunt u uw ledenkorting combineren met subsidies en wordt een opleiding in sommige gevallen volledig kosteloos. Bent u particulier, dan kunt u aanspraak maken op opleidingscheques.

Getuigschriften en diploma’s

Sommige modules worden afgesloten met een examen. Bent u geslaagd, dan sturen wij uw resultaat door en ontvangt u van ons een getuigschrift. Het slagen voor achtereenvolgende modules kan aanleiding geven tot een diploma.

Een in de sector bekend document is het diploma Scheepvaart/Expeditie. Het werd herwerkt tot het diplomatraject ‘Havenprofessional

Ook de getuigschriften van de 9 modules van de opleiding Masterclass Douane zijn gegeerd. Deze opleiding werd door de Belgische Administratie geaccrediteerd als opleiding voor Erkend Douanevertegenwoordiger.

Nog praktische vragen?

Kijk eerst even naar de FAQ’s. Veel antwoorden vindt u hieronder terug.

Niet gevonden?

Bel of mail ons, we helpen u graag verder.