Soft skills zijn hard nodig, investeer in uw competenties en die van uw medewerkers

In een sector waar mensen de drijvende kracht zijn achter het succes, is het belang van softskills onmiskenbaar. Naast sectorkennis is het cruciaal om te beschikken over de juiste vaardigheden om effectief te kunnen aanwerven, communiceren, leiden, … Zij zorgen ervoor dat u en uw collega’s kunnen excelleren in de job.

Daarom bieden we ook skillstrainingen aan. Dit doen we samen met onze partner SBM, specialist in business training, coaching en advies. Het doel van deze opleidingen is om u als professional te helpen excelleren in uw job.

Open trainingen

Wil u inzetten op sterke competenties in de domeinen HR, veiligheid, ICT, multimedia, leiderschap, marketing, sales, of op gebied van persoonlijke vaardigheden? 

Volg deze skillsopleidingen in open aanbod

Wil u meer keuze? Bekijk hier het volledige aanbod van SBM.

Inhouse

Liever een inhouse training? Een softskills opleiding of een volledig traject? Alles kan! Stuur een mail naar info@portilog.be

Meer info en vragen?

Benieuwd hoe anderen een skillsopleiding van Portilog en SBM hebben ervaren? Bekijk dan de testimonials in deze video. Heeft u vragen? Bel ons op nummer 03 205 18 88 of stuur een mail naar info@portilog.be. We helpen u me alle plezier verder.