Ontdek onze douaneopleidingen voor starter tot exepert

Beginnen als leek en doorstromen naar een leidinggevende functie in douanezaken. Dit pad kan een opwindende en lonende reis zijn. Onze douaneopleidingen voor starter tot expert maken het mogelijk.

Opleidingen douane voor alle niveau’s

  • Als nieuwkomer legt u met de douaneopleidingen op startersniveau eeb solide basis. U leert meer over de douanewetgeving, -procedures en regelgeving.
  • Tijdens de opleidingen douane niveau trained en experienced gaat u dieper op een thema in. Hiermee breidt u uw kennis geleidelijk verder uit. De gespecialiseerde cursussen zijn gericht op specifieke aspecten van douanezaken, zoals onder andere invoer, uitvoer, douaneaangiften, douanewaardering, oorsprongsregels.
  • De opleidingen douane niveau Expert omvatten updates en informatie over recente of op stapel staande wijzigingen in de douanewetgeving. Met deze opleidingen blijft u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de boeiende wereld van douanezaken.

Praktijkgericht

Terwijl u door de verschillende niveaus van onze douaneopleidingen gaat, krijgt u niet alleen de kans om kennis op te doen, maar ook om meteen de vertaalslag te maken naar uw eigen professionele omgeving. De praktische toepassing van is cruciaal belang bij het ontwikkelen van uw vaardigheden en het versterken van uw begrip van douanezaken.

Informatie uit eerste hand

Bij elke stap van uw leertraject staat ons team van ervaren docenten en experts uit de sector of medewerkers van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen klaar om u te begeleiden en te ondersteunen. Ze delen graag hun uitgebreide kennis en praktijkervaring met u, zodat u kunt groeien en slagen in uw carrière in douanezaken.

Deze douaneopleidingen starten binnenkort

Kies uw douaneopleiding of -traject op basis van uw niveau

   

Douaneopleidingen in de kijker

Meer info of een inhouse?

Contacteer Anja Vanderheyden, tel. 03 205 18 89, anja.vanderheyden@portilog.be