Dit horen we van cursisten over de Masterclass Douane

“Met trots kan ik melden dat ik het certificaat heb behaald voor de tweejarige opleiding Masterclass Douane.
Deze opleiding is de ideale basis om een achtergrond te verwerven in douane. De docenten zijn van hoog niveau en komen uit de praktijk. Zowel aan de kant van de douane als aan de kant van private actoren waarbij mensen van verscheidene achtergronden aan bod komen (van advocaten, ambtenaren tot consultants en douanevertegenwoordigers). In 9 verschillende modules wordt men ingedompeld in de douanewereld, van inleidende basisbegrippen tot meer gespecialiseerde modules. Voor mijn dagelijkse job is dit een onmisbare aanvulling geweest. Zowel voor mensen met een beginnende douanekennis als mensen die al even in het vak zitten zal de opleiding absoluut nog zijn nut hebben. Ook het feit dat er ongeveer 1 les per week wordt ingepland en dat die afwisselend vanop afstand en fysiek plaats vinden zorgt voor een goede mix tussen tijdsbesteding en de mogelijkheid tot interactie met docenten en medestudenten.

Nu… op naar nieuwe avonturen en interessante cursussen in de toekomst. Nogmaals dank aan Katoen Natie voor de kans en Portilog voor de geweldige organisatie.”

Thibault Claeys
Junior Customs & Trade Compliance Manager
KATOEN NATIE

“Ik ben verheugd om de succesvolle afronding van mijn Masterclass in Douane en Accijnzen met grote onderscheiding aan te kondigen, een reis die mij heeft uitgerust met uitgebreide kennis en expertise in de dynamische wereld van internationale handel en douaneregelgeving.

Speciale dank aan Advario Belgium, het bedrijf dat me deze ongelooflijke kans heeft geboden.”

Ki Young Snelders
Customs & Excise
ADVARIO BELGIUM