Havenprofessional testimonials

We vroegen aan experts uit onze sector haven en logistiek wat zij vonden van het opleidingstraject Havenprofessional vonden:

 “Bij ASV hechten wij groot belang aan de professionele opleiding van scheepsagenten. Het havenprofessional-traject van Portilog biedt een essentiële combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden die onmisbaar zijn in onze maritieme sector. Deze cursus is niet alleen een investering in individuen, maar ook in de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening van onze bedrijven. Het specialisatiejaar, met modules specifiek voor scheepsagenten en ontwikkeld in samenwerking met ASV, is hierbij van onschatbare waarde. Dit stelt onze leden in staat om te blijven voldoen aan de hoogste standaarden binnen de sector.”
Johan Claes, directeur Antwerpse Scheepvaartvereniging


“Als u een carrière in de logistieke sector ambieert, dan is dit opleidingstraject een absolute must!
De modules Havenprofessional werden ontwikkeld in samenwerking met FORWARD Belgium en beantwoorden aan de meest recente standaarden binnen de onze sector. Tijdens de opleiding krijg je een diepgaand inzicht in de werking van de internationale handel met focus op de nieuwste trends inzake innovatie, digitalisering en duurzaam ondernemen. Een investering in een bloeiende carrière als havenprofessional!
Olivier Schoenmaeckers, directeur FORWARD Belgium


“Het opleidingstraject Havenprofessional focust zich op bepaalde knelpuntberoepen, wat ons de mogelijkheid biedt om vacatures te vullen met kandidaten die weliswaar de vereiste competenties hebben, maar niet noodzakelijk een logistieke achtergrond. Het staat open voor alle werknemers die zich willen omscholen binnen hun interne carrière, of ze nu nieuw zijn of al bij ons werken, en ongeacht of ze uitvoerende of kaderfuncties bekleden. Ik raad deze opleiding iedereen aan die interesse heeft in een logistieke carrière.”
Evy Nieuwejaers, opleidingsverantwoordelijke bij Gosselin


“Portilog, toJohan Proost over Havenprofessionalen nog BIHB, is de bron van kennis gebleken voor mijn loopbaan. Er later deel van uitmaken als docent, heb ik altijd meer als een eer beschouwd dan als een job. Bedankt voor de kennis en de fijne contacten.”
Johan Proost, managing director Express Global BV
en
vaste vertegenwoordiger Proost & Partners


Danny Deckers over Havenprofessional“Ik heb van een groot traject van mijn beroepsleven genoten omdat ik expediteur was. En daarna hielp mijn opgedane kennis mij voor andere facetten in de logistiek en haven. Een goede start!”
Danny Deckers, senior advisor Antwerp Port Authority


Terug