Havenprofessional testimonials

We vroegen aan experts uit onze sector haven en logistiek wat zij vonden van het opleidingstraject Havenprofessional vonden:

Eddy Wouters over Havenprofessional

“Ongeacht met welke studie achtergrond je in de boeiende wereld van scheepvaart en logistiek terechtkomt (ik was bijna 40 jaar geleden net afgestudeerd als Handelsingenieur/UA), met de Portilog opleiding Havenprofessional leg je de fundamenten voor een succesvolle loopbaan! Na de grondige verkenning van de aangeboden kennisgebieden heb je een sleutel op zak die vele deuren opent in onze sector van scheepsagenten, expediteurs en logistieke spelers.”

Eddy Wouters, directeur Antwerpse Scheepvaartvereniging

“Portilog, toJohan Proost over Havenprofessionalen nog BIHB, is de bron van kennis gebleken voor mijn loopbaan. Er later deel van uitmaken als docent, heb ik altijd meer als een eer beschouwd dan als een job. Bedankt voor de kennis en de fijne contacten.”

Johan Proost, managing director Ipsen Logistics Antwerp (Forwarding) en vaste vertegenwoordiger Proost & Partners

Danny Deckers over Havenprofessional“Ik heb van een groot traject van mijn beroepsleven genoten omdat ik expediteur was. En daarna hielp mijn opgedane kennis mij voor andere facetten in de logistiek en haven. Een goede start!”

Danny Deckers, senior advisor Antwerp Port Authority

Terug