Vacature business development manager Portilog

Fulltime | Antwerpen   

Een gevarieerd takenpakket is helemaal jouw ding?
Zin om resultaten te boeken met je commercieel talent?
Netwerken en exploreren geeft je energie?
Dan is deze functie iets voor jou! 

Je functie 

Heb je altijd al een rol willen hebben waarin je een directe impact kunt hebben op de groei van een ambitieus bedrijf in Antwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor je! 

We hebben twee glasheldere focuspunten geïdentificeerd binnen ons ambitieuze groeiplan voor Antwerpen. We zijn vastbesloten om onze afzetmarkt te verruimen en onze doelgroep beter te bereiken, en daar hebben we jou voor nodig. 

Je bent verantwoordelijk voor de groei van onze activiteiten in de ruime regio Antwerpen. Daarbij focus je op de opportuniteiten voor onze campus in Antwerpen en exploreer je de mogelijkheden via bedrijven en organisaties in de brede Antwerpse regio en verder in Vlaanderen. Kennis van en interesse in het economisch weefsel en leven van de regio, relevante actoren, het aanbod van andere opleidingsverstrekkers,… is een premisse om doordacht onze business uit te bouwen. Dit steeds in samenspraak en samenwerking met je collega’s binnen ontwikkeling, marketing & sales … het management en de directie. Daarnaast ben je geïnteresseerd in onze verschillende businesslijnen, neem je frequent deel aan netwerken en clubs, waardoor je onze klanten leert kennen en je de link kan leggen tussen onze activiteiten en onze klanten. 

Je profiel 

Wie ben je? 

  • Je bent enthousiast, leergierig en hebt een open, dynamisch karakter. 
  • Je bent erg klantgericht. 
  • Je bent op en top ondernemend, gedreven en resultaatgericht. 
  • Je bent een interne en externe netwerker.
  • Je hebt affiniteit met de logistieke wereld. 
  • Je woont bij voorkeur in regio Antwerpen en kent er het economisch weefsel. 
  • Je beschikt over een diploma hoger onderwijs en een paar jaar werkervaring.  

Je kan je identificeren met onze bedrijfswaarden: samenwerken, ondernemingszin, resultaatgerichtheid, innovatie/creativiteit en klantgerichtheid. 

Ons aanbod 

Bij de groep Syntra West kom je terecht in een moderne en professionele werkomgeving. Je staat aan het stuur van je eigen mooie loopbaan bij ons, waar er ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Door middel van een gefaseerd leertraject, interne training en coaching leer je alle facetten kennen van de job. 

We verlonen en belonen! Een aantrekkelijke brutoverloning aangevuld met leuke extra’s. Zo geniet je van heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een fietsvergoeding, een abonnement openbaar vervoer, hospitalisatie- en groepsverzekering en krijg je een bedrijfswagen ter beschikking. 

Via ons cafetariaplan kan je een deel van je loon flexibiliseren en personaliseren. Je krijgt tevens toegang tot een waaier aan boeiende opleidingen waarmee je je eigen skills kan aanscherpen en verder ontwikkelen. Reken op flexibele werktijden waarbij je de mogelijkheid krijgt tot 2 dagen telewerk. Een goede werk-privébalans is belangrijk.

Over ons 

De groep Syntra West is een dynamische dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in leren, opleiden en ontwikkelen. Met naast Portilog de merken SBM en Escala, hebben we een unieke positie in Vlaanderen en bedienen we diverse markten.

Portilog is het opleidingscentrum voor bedienden in havengebonden en logistieke bedrijven. We zijn actief in de haven van Antwerpen, Zeebrugge, Gent en Waaslandhaven. Jaarlijks verwelkomen wij meer dan 2000 deelnemers op onze activiteiten. De thema’s zijn toegespitst op de sectoren scheepvaart, expeditie, logistiek en douane en hebben raakvlakken met de vakgebieden wetgeving, fiscaliteit en internationale handel. We coördineren en begeleiden 120 lesgevers bij het doceren van gespecialiseerde dag- en avondopleidingen. Daarnaast organiseren we ook bedrijfstrainingen op maat. 

Interesse  

Zin om ons team te versterken?  

Bezorg jouw motivatie en CV aan HR@syntrawest.be met vermelding “sollicitatie business development manager Antwerpen”.