Visie, missie en kernwaarden

Bij ons staan visie, missie en kernwaarden centraal. Ze geven helder weer waar we voor staan en hoe we onze doelen willen bereiken.

Onze visie: Vlaanderen als logistieke kennisregio

In de Vlaamse havens – Port of Antwerp-Bruges, Gent/North Sea Flanders en de haven van Oostende – is er een schat aan haven- en logistieke kennis en expertise aanwezig. We geloven dat het bundelen en vastleggen van deze kennis, zowel op het gebied van efficiënte goederenverwerking als vlotte administratieve afhandeling, een aanzienlijke meerwaarde biedt. Dit zal Vlaanderen helpen haar positie als het logistieke hart van Europa te behouden.

Onze missie: Levenslang leren, bij Portilog!

Portilog streeft ernaar dé referentie te zijn voor hoogwaardige, praktijkgerichte opleidingen en op maat gemaakt opleidingsadvies voor bedrijven met haven- of logistieke activiteiten. Ons doel is om mensen en organisaties te laten groeien door levenslang leren te stimuleren. We bouwen langetermijnrelaties op met onze klanten en hun medewerkers. Vernieuwing staat bij ons hoog in het vaandel, en we zijn voortdurend bezig hierin te investeren. Om de toegankelijkheid te vergroten, bieden we ook sterke opleidingen aan die volledig of gedeeltelijk online kunnen plaatsvinden via webinars of een mixed classroom. Daarnaast ontwikkelen we e-modules als alternatief voor klassikale opleidingen en integreren we deze in bestaande en nieuwe programma’s.

Onze kernwaarden: klantgerichtheid, flexibiliteit, kwaliteit en vertrouwen

Deze kernwaarden vormen het fundament van onze werking, zowel intern als extern. We zijn toegewijd aan klantgerichtheid en zorgen ervoor dat de behoeften van onze klanten altijd centraal staan. Flexibiliteit is voor ons van groot belang, we passen ons graag aan de veranderende omstandigheden aan. Kwaliteit is onze topprioriteit, we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Vertrouwen is de basis van onze relaties met klanten en partners, en we werken hard om dit vertrouwen elke dag te verdienen.