Portilog zoekt praktijkdocenten

Portilog zoekt praktijkdocenten

Bent u een expert in uw vakgebied? Deelt u graag uw ervaring met anderen? Heeft u een didactische aanleg? Portilog is op zoek naar praktijkdocenten voor de regio’s Antwerpen, Gent, Brugge en Zeebrugge!

Portilog is een onafhankelijke, Qfor gecertificeerde opleidingsverstrekker en sinds 2012 lid van de grotere groep Syntra West. Wij organiseren al jaren praktijkgerichte opleidingen over havengebonden en logistieke thema’s, zoals scheepvaart, expeditie, douane, logistiek, wegvervoer, spoorvervoer, havenbeveiliging, …

Onze cursussen worden modulair aangeboden, zowel in de avond als overdag, en vinden plaats in Antwerpen, Gent, Brugge en Zeebrugge. De lessen kunnen klassikale of online doorgaan. Ook organiseren we incompany opleidingen, op maat van de bedrijven, en werken we samen met onze docenten aan e-learnings.

Bij Portilog streven we ernaar om ons aanbod altijd actueel en praktijkgericht te houden en verder uit te breiden. Onze praktijkdocenten spelen hierin een cruciale rol, omdat zij hun kennis en ervaring graag delen met onze cursisten.

Voelt u zich aangesproken door onze visie op leren en heeft u interesse om ons docententeam te versterken? Neem dan zeker contact met ons op. We verwelkomen spontane sollicitaties met CV via info@portilog.be

Ontdek meer over Portilog en onze passie voor leren!