Havenintro getuigenissen

De Havenintro is een unieke kans om kennis te maken met de uitgestrektheid van de haven van Antwerpen en al haar mogelijkheden. Lees hieronder hoe enkele deelnemers de havenintro hebben ervaren.

“Zeer leerrijke ervaring. Geweldige gidsen met veel kennis van de haven en haar geschiedenis. Bepaalde zaken kregen na uitleg een nieuwe dimensie. Zeer onder de indruk van de immensheid van de haven, de grootte van de machines, de automatisatie, de kleine radartjes die de klok op tijd doen tikken, …”
Mike Wouters, PSA Antwerp

“Een zeer interessante ervaring. Ik wist niet dat de haven zo groot was en dat er zoveel soorten ‘jobs’ zijn in het hele havenbedrijf.
Je merkt dat de docenten jaren ervaring hebben, dat maakt de Havenintro heel ’hands on’ en boeiend. Eindelijk weet ik waar het woord ‘natie’ vandaan komt. Het is geweldig om die grote kades te zien waar schepen geladen worden, waar duizenden auto’s klaarstaan om verscheept te worden, erg imposant!”

Dax Geyskens, Head of Operations Documentary Credits – Trade Finance Brussels (COO)

Exclusieve toegang tot besloten havengebied, enorm gepassioneerde vertellers met een uitgebreide kennis ter zake en voldoende pauze om de verstrekte informatie te verwerken. Een aanrader voor al wie geïnteresseerd is in de haven van Antwerpen.‘
Hamada Tmimi Controller Documentary Credits Export KBC

‘Het havenbezoek van Portilog was een leerrijke belevenis voor iedereen die zowel direct als indirect betrokken is met de haven. Een zeer gevarieerd bezoek met een aangename afwisseling tussen mondelinge uitleg en visuele ervaring. De expertise van de mentoren is buitengewoon, en hun enthousiasme werkt aanstekelijk. De volledige dag was zeer goed gepland en gestructureerd. Een aanrader én meerwaarde voor iedereen!’
Dagmar Schouterden Controller Documentary Credits KBC

MPET_transparrante-achtergrond “De Havenintro biedt een extra dimensie aan het onthaalprogramma voor nieuwe medewerkers. Voor wie de haven nooit van dichtbij gezien heeft, gaat op deze introductiedag een nieuwe wereld open. Geschiedenis, beroepen, sluizen, activiteiten, stukgoed, containers… Via de rondrit en de stopplaatsen kan iedereen de haven zien, horen, ruiken en voelen. Kortom, nieuwkomers zien hun nieuwe job in een bredere context en worden geënthousiasmeerd voor de haven van Antwerpen.”
Marianne Van In, HR officer MPET & PSA Antwerp

EUROPORTS “De Havenintro bij Portilog is voor Euroports als toonaangevende logistieke groep een welgekomen initiatief om onze nieuwe medewerkers te laten kennismaken met de Antwerpse haven. Euroports wil een leeromgeving creëren waarin we medewerkers stimuleren om hun prestaties te verbeteren en hun kennis verder te ontwikkelen. De Havenintro maakt deel uit van ons introductieprogramma voor starters en draagt bij aan deze doelstelling. De havenintro is een goeie mix van theorie en praktijk. Je wordt op sleeptouw genomen door enthousiaste mensen met kennis van zaken en de bezoeken aan enkele haventerminals, het Havencentrum Lillo en het MAS Havenpaviljoen maken de dag heel praktijkgericht. Een echte aanrader!”
Goedroen Osaer, HR Director Euroports Belgium NV 

Werkwinkel_kleur_QUADRI “Ik vond het een zeer interessante dag vandaag in de Antwerpse haven. Ik heb het enthousiasme van deze mensen mee naar huis genomen! Het was een unieke kans om deze activiteiten beter te leren kennen, een kans die je niet elke dag krijgt. Van harte dank hiervoor!”
Onthaalconsulente Werkwinkel

aertssen logoAls je op zoek bent naar een beter beeld van de haven van Antwerpen is de Havenintro een goed idee! Bekwame en enthousiaste gidsen nemen u mee op plaatsen waar je normaal niet zonder toelating komt en zorgen doorheen de dag voor een schat aan informatie rond het reilen en zeilen in de haven. Een verhelderende kijk op verleden, heden en toekomst. Een aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in de werking en activiteiten van de Haven van Antwerpen.
Yannick Renier, Aertssen

Terug