Vacature hoofddocent mobiele arbeidsmiddelen (Brugge)

Vacature 12 juli 2022

Omschrijving

De groep Syntra West is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in leren, opleiden en ontwikkelen. We hebben een unieke positionering in Vlaanderen en zijn van verschillende markten thuis. Binnen onze groep hebben wij 5 merken: Syntra West, SBM, Escala, Portilog en Portiskills. De groep bestaat uit een equipe van een 200-tal medewerkers en doet systematisch beroep op een 3000 docenten en experten die ons ruim aanbod aan opleidingen realiseren voor meer dan 55 000 cursisten per jaar. We breiden het docententeam uit en gaan op zoek naar een:

Fulltime hoofddocent mobiele arbeidsmiddelen (Brugge)

Je functie

Heb je een passie voor lesgeven?
Ervaring met mobiele arbeidsmiddelen?
Goesting om die kennis te delen?

Dan is deze functie iets voor jou!

Je helpt, samen met je collega hoofddocent, mee het aanbod verder uit te bouwen met kwaliteitsvolle opleidingen mobiele arbeidsmiddelen waarbij zowel freelance docenten en jullie als hoofddocenten optreden als lesgever (vast in dienst).

Als hoofddocent bewaak je de kwaliteit van onze opleidingen door regelmatig de vinger aan de pols te houden bij onze freelance docenten. Je volgt onze freelance docenten op, stuurt bij waar nodig en zorgt voor een goede onderlinge samenwerking. Je streeft hierbij naar een heldere en duidelijke communicatie. Je beheert het bestaand cursusmateriaal en herwerkt waar nodig zodat elke lesgever met een kwaliteitsvolle cursus naar de klant kan stappen.

Je helpt het docententeam verder uitbreiden en bent bereid om potentiële kandidaat lesgevers te screenen en hen te introduceren in onze organisatie, het team en de klanten.

Als hoofddocent sta je rechtstreeks in contact met de klanten en kan je als geen ander de noden en wensen bepalen van de klant. Met jouw inhoudelijke kennis en praktijkervaring versterk je het salesteam bij de opmaak van offertes en ben je bereid de behoefte van de klant te achterhalen door een klantenbezoek of telefonische screening. Daarnaast kunnen klanten steeds rekenen op jouw expertise en vorm je maar al te graag hun eerste aanspreekpunt.

Je profiel

Wie ben je?

 • Je hebt ervaring met het geven van opleidingen en/of coachen van individuen en groepen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Je bent servicegericht en communiceert op een open en vlotte manier.
 • Je bent commercieel gedreven.
 • Je bent flexibel qua werkuren en werkt graag vanuit verschillende locaties.
 • Je hebt reeds een aantal rij-uren op de teller staan m.b.t. een aantal mobiele
 • arbeidsmiddelen en bent bereid dit, a.d.h.v. testen, ook aan te tonen.

Je beschikt over:

  • een rijbewijs B
  • Je kan je identificeren met onze bedrijfswaarden: samenwerken, ondernemingszin, resultaatgerichtheid, innovatie/creativiteit en klantgerichtheid.

Ons aanbod

Bij de groep Syntra West kom je terecht in een moderne en professionele werkomgeving waar er ruimte is voor initiatief en zelfontplooiing. Door middel van een gefaseerd leertraject, interne training en coaching leer je alle facetten kennen van de job.
Je krijgt jouw bureau in ons innovatie- en kenniscentrum Porta Magna (Spoorwegstraat 48, Brugge). We bieden je een contract aan van onbepaalde duur. Je kan rekenen op een marktconform loonpakket aangevuld met een bedrijfswagen en extra legale voordelen.

Interesse?

Zin om ons team te versterken? Bezorg je motivatie en CV aan HR@syntrawest.be met vermelding “sollicitatie hoofddocent mobiele arbeidsmiddelen”.