Iedereen-Leert-Antwerpen
Uniek lerend netwerk

Investeer samen in de veerkracht van uw medewerkers

 

Anno 2016 worden steeds meer werkgevers geconfronteerd met het uitvallen van hun medewerkers. Aangemoedigd door de overheid, gaan bedrijven actief op zoek naar initiatieven om hun werknemers gelukkig en gezond aan het werk te houden.

Wilt u dit ook op het niveau van uw organisatie aanpakken, maar heeft u geen idee hoe u dit planmatig kunt uitwerken? Bent u, net als zoveel andere bedrijven, op zoek naar een goede invulling van uw welzijnsbeleid, het werkgelegenheidsplan voor de oudere werknemers (CAO104), het streven naar werkbaar werk voor uw personeel.

Portilog en SBM bieden met ‘iedereen LEERT!’ de ideale oplossing voor u. Als werkgever kan u met een minimale inspanning de arbeidsvreugde van uw medewerkers verhogen. Hoe? Dat leest u hier.

Concept

‘iedereen LEERT!’ is een uniek opleidingsnetwerk dat bestaat uit regionale clusters van bedrijven. Uit een zeer divers aanbod selecteren zij samen een aanbod voor hun werknemers. De thema’s dragen bij tot de ontwikkeling van hun medewerkers, zowel op de werkvloer als in hun privéleven.

Win-win

Werkgever en werknemer investeren samen in persoonlijke en professionele groei. De werkgever financiert de opleiding, de werknemer investeert zijn/haar vrije tijd. Het resultaat: geëngageerde medewerkers die zich goed voelen in hun job en loyaal zijn aan hun werkgever.

De werking

  • Een regionale stuurgroep stelt samen met SBM en Portilog tweemaal per jaar de opleidingskalender samen.
  • De aangeboden opleidingen zijn niet noodzakelijk werkgerelateerd. Het aanbod is gevarieerd. Het kan gaan om technische opleidingen, verkoop, management, finance, informatica,…. maar net zo goed om opleidingen welzijn en gezondheid.
  • De deelnemende bedrijven verspreiden de opleidingskalender onder hun medewerkers.

Interesse?

Bent u op zoek naar een concreet initiatief, sluit u dan aan bij het netwerk van ‘iedereen LEERT!’.
Uw partners, SBM en Portilog, zijn beide specialist in bedrijfsgerichte trainingen en verzekeren de professionele invulling, coördinatie en organisatie van deze opleidingen.

Deelnemers getuigen

ico
Lees hier hoe ICO en haar werknemers het initiatief ervaren 

 

Meer info

Download hier de folder of contacteer

We komen graag bij u langs.

SBM_skills_405x148 Logo100-65-31-30+Baseline