Portilog klantenevent 2017

Web 1Op 30 mei nodigden we onze trouwe klanten en partners uit op het jaarlijkse ‘Klantenevent’. We trokken dit jaar resoluut de kaar t van comedy, luchtigheid en zelfrelativering.

Maar eerst keken we terug naar het voorbije cursusjaar. Corinne Thijs noemde het een jaar dat in het teken stond van ‘luisteren naar onze klanten’. Op basis van uw input werden programma’s geactualiseerd, hervormd en ontwikkeld; kozen we voor een digitaal leerplatform en konden we het Qfor kwaliteitslabel hernieuwen.

Met voorzitter Geert De Wilde blikten we vooruit naar de toekomst. Het opleidingsjaar 2017-2018 zal in het teken staan van verandering en digitalisering. Portilog ziet het als haar rol om op deze ontwikkelingen te anticiperen.

Web 4Het slotwoord was voor Brigitte Wauters. Zij stapte recent aan boord en zal samen met Corinne Thijs het Portilogteam aansturen om deze ambities waar te maken. Door deze versterking kan Corinne Thijs focussen op business development zodat Portilog verder kan groeien.

Ook Kelly Eelen, nieuwe medewerker opleidingen, zal deze groei mee helpen realiseren.

Na de presentatie was het de beurt aan stand-up comedian Arnout Van den Bossche en zijn theatershow Burn-out voor beginners over tragikomische, absurde maar o zo herkenbare werksituaties.

Er werd aandachtig geluisterd, instemmend geknikt en vooral veel gelachen. We ontdekten hoe humor en klare taal een positieve impact hebben op de overdaad aan stress in onze kantoorgebouwen.

Web 2Ook tijdens de aansluitende netwerkreceptie was de sfeer gezellig en ontspannen. Portilog was voor dit event te gast in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen, aan de Waalse Kaai.

Was u erbij? Bekijk hier alvast enkele foto’s.
De volledige reportage volgt begin juni.