Evelyne Mechant laureate Postgraduaat Cross-functional Customs Management

Evelyne Mechant valt in de prijzen. Zij behaalde in de opleiding ‘Postgraduaat Cross-functional Customs Management”, een voortgezette opleiding in douane en logistiek, die Portilog samen met Karel de Grote Hogeschool (KdG) organiseert, het hoogste resultaat voor het academiejaar ’16-’17. Ze was blij verrast met haar resultaat en op de proclamatie van KdG afgelopen vrijdag 30 juni nam ze de Portilog-prijs van 500 euro in ontvangst.

De opleiding loopt over 1 jaar en richt zich op iedereen die zich wil verdiepen in douane en logistiek op topniveau en zijn/haar doorgroeimogelijkheden naar verantwoordelijke functies wil vergroten. Je leert op verschillende manieren naar douanematerie kijken en ontwikkelt een beter strategisch inzicht over het geheel. Je studeert via een mix van onderwijsvormen: hoorcolleges, workshops, bedrijfsbezoek, zelfstudie, coaching momenten en discussiefora en legt een eindproef af. De lesgevers zijn experts uit de sector.

De volgende reeks start op donderdag 7 september 2017 (kick off op Stadscampus Groenplaats). De lessen starten op 12 september 2017.

Evelyne Mechant Camille PeetersenLaureate Evelyne ziet de opleiding absoluut als een extra troef in haar loopbaan.
Wij wensen Evelyne alle succes in haar verdere carrière.

Op de foto van links naar rechts: Ilse Van Vlierberghe, Lector opleiding Logistiek Management / laureaat Evelyne Mechant / Brigitte Wauters, Manager Training Services Portilog

Wenst u meer info over de opleiding? Klik hier