Deelnemers Portilog-intervisiegroepen aan het woord

“Uit je comfortzone stappen, door een andere bril kijken, ervaringen delen, nieuwe ideeën kunnen meenemen… Dat zijn voor mij de grote troeven van de PortiLOG-IN intervisie groep. De som van de energieke begeleiding door Pim, onze zeer diverse persoonlijkheden en de open gesprekken over ‘Het leven zoals het is in Logistiek & HR’, zorgden ervoor dat ik telkens weer uitkeek naar de samenkomsten bij Portilog. Bedankt daarvoor!”
Sofie Geenen, HR Honda Motor Europe Logistics

“Het is zeer interessant om te weten hoe collega’s van andere bedrijven omgaan met zaken over L&D en dit allemaal in vertrouwen. Zelfs na de intervisie kunnen we altijd beroep doen op de groep als we met een issue zitten. De immer positieve Pim zorgt voor een goede begeleiding van de intervisie.”
Thierry Cobbaut, HR expert talent & development Havenbedrijf Antwerpen/Antwerp Port Authority

 

“De grootste meerwaarde vind ik de uitwisseling van best practices in onze industrie en vakgebied, het kunnen aftoetsen van ideeën en ervaringen in de sector. Ook het contact dat er daarna nog via email kan gebeuren is een toegevoegde waarde, zeker voor nieuwe mensen in een HR-rol die kunnen leren van de meer ervaren HR-professionals. Ook het aanreiken van topics die er voor de meerderheid van de groep toededen was een pluspunt.
Ik had vaak het gevoel dat je in een intervisiegroep veel leert op korte termijn. De reden is dat de bijeenkomsten kort en behapbaar zijn.”
Wendy De Groote, HR Manager Training and Development at Independent Container Line Europe

Streamsoftware“Fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat in de sector. Dankzij de open en vertrouwelijke sfeer die er heerst, vormt de groep een goed klankbord om ideeën uit te wisselen.”
Ellen Palsterman, Personeel en kennis verantwoordelijke Stream Software

 

Fast“Dankzij de toffe Portilog intervisieploeg ben ik nu actief op linkedIn. Maar ik leerde er zo veel meer…  in een open en ontspannen sfeer!”
Catrien Scheers, Fast Lines Belgium

Herfurt Group logo“Een zeer praktische en dynamische vorming voor HR- en operationele verantwoordelijken. De voorgelegde professionele issues worden op een herkenbare en originele manier aangepakt.”
Kathleen Puylaert, Herfurth Logistics

 

DP WorldOm een frisse kijk op de zaak te houden, is het goed om af en toe over het eigen muurtje te kijken naar hoe collega’s de dingen aanpakken en met hen ideeën, meningen en ervaringen uit te wisselen.”
Stijn Meeus, Training & Development Manager,
DP World Antwerp Holding NV

PSA Antwerp logo“Professioneel, vertrouwelijk netwerk waarin in een open sfeer kennis en ervaring wordt uitgewisseld. Ik leer, groei, doe ideeën op, heb plezier: het geeft me extra zuurstof.” Greet Frans, HRM PSA Antwerp